Актуелно

СРПСКА ТРАДИЦИЈА-ШЕЛИ

Ризница културног, верског и националног идентитета.

Обавештење за купце

× Артикли који у својој шифри имају слово Н (наменски), производе се по посебној поруџбини.
× Све производе наше фирме можете купити по велепродајним ценама, у нашој продавници у улици Призренска 1/10, Београд.
× Радним даном од 9-16ч и суботом од 9-14ч.
× Телефон: 011 3610-838 и 011 2682-631
×

Купцима из унутрашњости Србије

Купцима из унутрашњости Србије, робу достављамо брзом OVERNIGHT поштом, уз плаћање по узећу.
СРПСКА ТРАДИЦИЈА-ШЕЛИ је настала из уметничко-занатске радионице која је основана у Аранђеловцу 24. маја 1985. године.
Данас је то предузеће са четири радне јединице у Београду, Калуђерици, Аранђеловцу и Тополи.
Након двадесетдевет година активности и водеће улоге у изради и креирању артикала који су везани за веру, нацију, традицију, фолклор, обичаје, као и производњи брендираних ракија и вина, са правом носи епитет: Ризница културног, верског и националног идентитета нашег народа.

Директор
СРПСКА ТРАДИЦИЈА-ШЕЛИ окупља квалификоване занатлије и уметнике који су кадри да преточе дух наше вере, културе, историје и традиције, у предмете који чине основу производног програма. Предмети народног стваралаштва и умеће старих заната су највеће надахнуће. Креирање и одмерено копирање са минималним одступањима од оригиналности и генијалности, коју су поседовали наши стари мајстори, још увек непревазиђени на много ширем простору од наших вековних станишта, доноси очекиване резултате.
Савремена технологија омогућава да се у производе унесе и "парче" данашњег времена. Стилизација уз незнатне корекције се спроводи веома пажљиво. Поштује се намена и употребна вредност светих предмета, коју прати обавезни благослов Веледостојника Српске Православне Цркве у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини.
СРПСКА ТРАДИЦИЈА-ШЕЛИ излази у сусрет жељама и идејама знатно шире него што је основни програм. Израђују се предмети разних намена: од метала, коже, стакла, дрвета, платна...
Уметници, сликари, гравери, ливци, столари, галванизери, стаклоресци, кожари, штампари, кројачи и други, који захваљујући заокруженом и у потпуности овладаном техничо-технолошком процесу производње, излазе у сусрет свим жељама и идејама. Тако сувенири, пропагандни и рекламни материјал, пригодни поклони код јубилеја, годишњица и слично, заузимају велики простор свестране производње. Плакете, медаље, значке, привесци, заставице, али и много, много чега другог, красе многе витрине, зидове, радне столове и излоге спортских, привредних, друштвених организација и сијасет других задовољних наручиоца најквалитетнијих артикала.

РИЗНИЦА ВЕРСКОГ, НАЦИОНАЛНОГ И КУЛТУРНОГ ИДЕНТИТЕТА

По изузетно прихватљивим ценама израђујемо и спроводимо сваку Вашу замисао и идеју. Наши дизајнери и уметници ће поштовати сваку Вашу жељу за артиклом који ће наменски бити коришћен за Ваше потребе. Нудимо Вам уз најквалитетнију и најјефтинију израду.

ИЗРАЂУЈЕМО АУТЕНТИЧНЕ РЕПЛИКЕ
СТАРОГ СРПСКОГ ОРДЕЊА И ГРБОВА

Верске производе можете купити у свим црквама и манастирима широм Србије, Црне Горе и Републике Српске. По узору на ливени грб Републике Србије, израђујемо и ливени грб Војске Србије. Израђујемо ексклузиван рекламни материјал, плакете у раму, кутији или на дрвету, медаље, кожне привеске са металном апликацијом, металне привеске, игле за кравату, значке и остало.


Догађаји

Септембар 2009.


Свети Архангел Михаило за новог председника УНС

Председник САЦЕН ИНТЕРНАТИОНАЛ господин Драган Глигоријевић, члан УНС, уручио је икону славе УНС госпођи Љиљани Смајловић и пожелео пуно успеха у даљем раду. Том чину је присуствовао и бивши председник УНС господин Нино Брајовић, а сада нови генерални секретар. Икона коју је председник САЦЕНА Драган Глигоријевић уручио је производ "Српске традиције ШЕЛИ"


Село Блазнава

Блазнава је насеље у Србији у општини Топола у Шумадијском округу. Према попису из 2002. било је 591 становника. Од Шаторње Јасеница скреће од правца запад-исток у правац северозапад-југоисток, кроз Блазнаву просеца качерску површ и све док не уђе у нижу рипањску површ има уску, клисурасту долину. Сеоске куће су највећим делом на десној страни Јасенице и увлаче се уз долине Медведњака, Блазнавачке Реке, Скугурића и Карловца и не пењу се на брезовачку површ. Са леве стране Јасенице, на рипањској површи, блажих нагиба, мањи је број кућа, са друмским насељем и неколико растурених кућа у проширеној долини Јасенице.

www.blaznava.rs

English / Српски / Russian